• Recreatiepark Den Möllenhof

Recreatiepark Den Möllenhof ligt midden in de natuur van het Nationaal Landschap Winterswijk. Je vindt hier de meest luxe en comfortabele vakantiewoningen, gebouwd in stijl van de oude Saksische boerderijen. In de meeste vakantiehuizen is zelfs een sauna aanwezig.

Den Möllenhof is een kleinschalig vakantiepark met bijzondere aandacht en faciliteiten voor hippische toeristen die hun vakantie willen combineren met hun liefhebberij voor de paardensport. Het park beschikt over 10-14 stallen en meerdere weilanden.

Neem je paard of pony mee en beleef urenlang rijplezier langs het water, over de zandpaden of maak een spannende rit door een crossbos in de buurt, met diverse hindernissen en een waterbak of galoppeer over de zandbulten van recreatieterrein het Rommelgebergte.

Ruiter-/menroutes:

Het vakantiepark ligt direct aan de knooppuntenroute voor ruiters en menners, midden in de natuur van het Nationaal Landschap Winterswijk.

Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, weidegang mogelijk, vlas, basisbrok, hooi, zadelkamer, er wordt gevoerd
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie wifi, huisdieren welkom
Soort accommodatie vakantiehuis

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Recreatiepark Den Möllenhof

  • Type: Accommodatie
  • Type: Vakantiehuis,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €91,30

Adres: Morskersdriehuisweg 18, 7104 BT Winterswijk

Beschikbare opties:

Tags: Möllenhof, hilgelo, rommelgebergte, 7104