• Lodge Nijstad5

Lodge Nijstad5 ligt in het buitengebied van Hoogeveen, heerlijk rustig, maar toch centraal bij de Drentse dorpen Echten, Zuidwolde, Ruinen en Hoogeveen. Je bent hier het hele jaar door van harte welkom om met je paard te komen overnachten. Zelf slaap je in de comfortabele lodge die van alle gemakken is voorzien. Door de openslaande deuren kom je op de veranda waar je 's avonds kan genieten van de ondergaande zon. Een verzorgd ontbijt en een goedgevulde koelkast behoren ook tot de mogelijkheden. Voor je paard of pony is er een ruime box en weidegang en zijn alle faciliteiten beschikbaar zoals een wasplaats, een solarium, een verlichte, hout omheinde buitenbaan, een ruime parkeergelegenheid voor je trailer en auto. Direct vanaf de lodge kan je heerlijke buitenritten maken door het Echtens Paradijs of ga iets verder naar het Dwingelderveld of Staphorsterbos.

Ruiter-/menroutes:

De accommodatie ligt op paardrijd-afstand van het Echtens paradijs waar je hele dagen buitenritten kunt maken. Daarnaast zijn het Nationaalpark Dwingelderveld en het Staphorsterbos op 20 autominuten gemakkelijk te bereiken.

Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, overnachting in weide, paddock aanwezig, weidegang mogelijk, basisbrok, sportbrok, hooi, er wordt gevoerd, houtmot, er wordt uitgemest, wasplaats, solarium, zadelkamer
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, begeleiding op buitenritten, buitenbak, training
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie rookvrij, geschikt voor trektocht, bagageservice
Soort accommodatie appartement, B&B, chalet, vakantiehuis

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Lodge Nijstad5

  • Type: Accommodatie
  • Type: Appartement, B&B, Chalet, Vakantiehuis,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €62,50

Adres: Nijstad 5, 7909 HS Hoogeveen

Beschikbare opties:

Tags: lodge nijstad5, echtens paradijs, dwingelderveld, staphorsterbos, 7909