Mountain Oak ligt bij Bergeijk in het mooie Brabantse landschap. Je kunt hier paardrijden door het grensoverschrijdende landschap van Nederland en België met diverse natuurgebieden.

Overnacht je hier in de Bed and Breakfast dan verblijf je in een nette 2- of 4-persoons kamer. Je ontbijt wordt geserveerd in de sfeervolle ‘saloon’. Hier kan je ’s avonds overigens ook, bij het vuur van de kachel, nagenieten van de mooie paardrijtocht die je hier in de omgeving kan maken! Naast de B&B is het ook mogelijk te kamperen. Er zijn 15 ruime plaatsen op de rustige, comfortabele minicamping, waarvan enkele met uniek uitzicht over de weilanden, vlakbij het bos. Je paard of pony kan natuurlijk mee op vakantie en kan naar wens overnachten in een stal, maar ook op de weide is mogelijk.

Gastenkamers:

Je verblijft in een nette 2-of 4 persoonskamer en je krijgt 's ochtends een Brabants ontbijt

In de sfeervolle "saloon " wordt niet alleen het ontbijt geserveerd, maar je kan hier s' avonds, na je buitenrit, heerlijk bij het vuur van de kachel nagenieten.

Roken is alleen buiten toegestaan.

Camping:

De comfortabele minicamping ligt aan de bossen en heeft 15 ruime plaatsen, enkele met uniek uitzicht over de weilanden. Voorzieningen:Luxe verwarmd sanitair (vloerverwarming), wasmachine en droger, per plaats rioolafvoer, gescheiden afval, electra 6 ampère, fietsenstalling met oplaadpunt.

De camping is gescheiden van de paardenactiviteiten.

** In overleg zijn honden aangelijnd toegestaan. De hond van de eigenaren en de kippen lopen namelijk los over het terrein.

De omgeving:

Prachtig grensoverschrijdend landschap van Nederland en België met brede zandpaden, maar ook dicht begroeide bossen waar je langs diversen vennen en beekjes komt. De eigenaren vinden dat zij in een geweldige omgeving wonen en willen dit graag met je delen.

Stalling:

Ruime stallen incl. hooi en basisbrok, ruime weilanden (paddocks). Er is een wasplaats met warm/koud water een afsluitbare zadelkamer.

Je kan zelf voeren, zodat je meteen weet wat je paard of pony krijgt.

Mountain Oak

Adres:Burg. Aartslaan 43, 5571 TR Bergeijk
Telefoon:0497 - 574 181
Mobiel:06 - 53 833 787
Website:http://www.mountain-oak.nl
E-mail:info@mountain-oak.nl
https://www.facebook.com/mountain oak

Ruiter-/menroutes:

De accommodatie ligt aan een ruiter-/menroute met aansluiting andere routes. Grensoverschrijdend landschap van Nederland / België met brede zandpaden of dicht begroeide bossen.

Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, overnachting in weide, paddock aanwezig, weidegang mogelijk, basisbrok, hooi, stro, wasplaats, zadelkamer
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, begeleiding op buitenritten
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie wifi, huisdieren welkom, lunchpakket mogelijk, geschikt voor trektocht
Soort accommodatie B&B

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Mountain Oak

  • Type: Accommodatie
  • Type: B&B, Camping,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €40,00

Adres: Burgemeester Aartslaan 43, 5571 TR Bergeijk

Beschikbare opties:

Tags: mountain oak, grensoverschrijdend, western, 5571