• Eindje Weg

Eindje Weg ligt in het mooie Limburgse landschap bij het plaatsje Nederweert-Eind, vrijwel direct aan de knooppunten-ruiterroute. Je kan hier overnachten in 1 van de 2 pipowagens. De accommodatie is knus en gezellig èn primitief, zodat je echt even 'back to basic' gaat. Eén met de natuur, zonder luxe, maar wél met een fijn bed. Ontbijt en 's avonds mee-eten met de pot behoort tot de mogelijkheden. Je paard of pony overnacht hier in een paddock. De omgeving biedt zowel voor ruiters als menners afwisselende routes door het bos, het veld, langs vennen en beken. Eindje Weg is een prima plek als startpunt of op doorreis tijdens je trektocht.

Ruiter-/menroutes:

De accommodatie ligt vrijwel direct aan de knooppunten-routes voor ruiters en menners die verschillende gemeentes van Limburg met elkaar verbinden. Zowel dagtochten als meerdaagse tochten mogelijk. Rustig, weinig verkeer, weinig andere paarden onderweg.

Stalling
Extra faciliteiten stalling paddock aanwezig, hooi, kuil
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie huisdieren welkom, rookvrij, lunchpakket mogelijk, avondeten mogelijk, geschikt voor trektocht
Soort accommodatie trekkershut

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Eindje Weg

  • Type: Accommodatie
  • Type: Trekkershut,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €32,50

Adres: Saarsvenweg1, 6034 SR Nederweert-Eind

Beschikbare opties:

Tags: eindje weg, 6034