Rijstal Venhof ligt aan de rand van Nationaal Park De Meinweg, ten oosten van Roermond. Het is één van Nederland's mooiste omgevingen om met paard of rijtuig uit rijden te gaan, maar ook de wandelaar en fietser komen aan hun trekken.

Venhof is niet alleen voor 1 nacht, maar ook voor een langere vakantie de ideale bestemming. Kom met je eigen paard of pony en beleef een paar fantastische dagen midden de natuur. Je slaapt in één van de blokhutten met uitzicht op de paardenweiden. Je paard kan overnachten in één van de de paddocks / weiden die speciaal voor de vakantiegasten zijn gereserveerd. Je kan eventueel ook mee met een begeleide buitenrit op één van de brave manegepaarden.

Blokhutten:

Er zijn 3 blokhutten, geschikt voor 4-6 personen, allemaal voorzien met douche en wc

Restaurant:

Het café/restaurant is gevestigd in een gezellige, hoekige houten blokhut. Bij mooi weer nodigt het grote terras je uit om te ontspannen en voor grotere partijen staan in aanvulling op de normale ruimtes, een kleinere en twee extra ruime zalen tot beschikking. Een wandeling, een trektocht, een fietstocht of een buitenrit kan je afsluiten met een heerlijke koffie en een stukje Limburgse vlaai. Er is ook een uitgebreid lunch- en dinerkaart, of laat je lekker verwennen met een overheerlijk ontbijt.

De omgeving:

Nationaal Park De Meinweg ligt ten oosten van Roermond en heeft een oppervlakte van maar liefst 1.800 ha. Behalve een van s’lands mooiste omgevingen om met paard of rijtuig uit rijden te gaan, komt de wandelaar en fietser maar ook de rolstoel (en rolator-, kinderwagen) aan zijn/haar trekken. Kaarten met wandel- en fietsroutes zijn in het café/restaurant verkrijgbaar.

Stalling:

Rijstal Venhof hecht zeer veel waarde aan een zo hoog mogelijk welzijn als het gaat om het houden van paarden. Je paard of pony is hier in goede handen. Er is keuze uit overnachting in een stal, maar ook in de wei.

Ruiter-/menroutes:

Venhof ligt aan de rand van Nationaal Park de Meinweg waar een heel ruiter- en men netwerk is aangelegd

Venhof

Adres:Venhof 2, 6075 NE Herkenbosch
Telefoon:0475 - 531 495
Mobiel:-
Website:http://www.venhof.nl
E-mail:info@venhof.nl
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, overnachting in weide, paddock aanwezig, weidegang mogelijk, basisbrok, hooi, kuil, er wordt gevoerd, stro, vlas, er wordt uitgemest, wasplaats
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, paard huren, begeleiding op buitenritten, buitenbak, binnenbak
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie huisdieren welkom, wifi, mindervaliden, lunch mogelijk, avondeten mogelijk, geschikt voor trektocht, geschikt voor pony-/ruiterkamp
Soort accommodatie trekkershut, pony-/ruiterkamp (georganiseerd)

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Rijstal Venhof

  • Type: Accommodatie
  • Type: Trekkershut, Pony-/ruiterkamp (georganiseerd),
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €52,50

Adres: Venhof 2, 6075 NE Herkenbosch

Beschikbare opties:

Tags: venhof, meinweg, paard huren, 6075