Farmstay Zijperdijk

Vanaf € 44
Zijperdijk 1, 1761 PB Anna Paulowna
(Sta)caravan B&B
 • Omschrijving

  Farmstay Zijperdijk ligt in het buitengebied van Anna Paulowna. Kom je als B&B gast, dan kan je hier overnachten in een luxe gastenkamer in de stolpboerderij. Wil je liever back-to-basic kamperen, dan is er in een caravan beschikbaar. Ook dan is ontbijt inbegrepen. Voor je paard of pony zijn er ruime stallen met buitenluik beschikbaar, een paddock en weidegang.

  Wil je met je mooie strandritten maken, dan is het goed om te weten dat je van 1 oktober t/m 1 mei de gehele dag op het strand rijden, maar van 1 mei t/m 30 september alleen voor 09.00 uur en na 19.00 uur. In de zomermaanden kan je met je paard dus alleen in de vroege ochtend of in de avond over het strand rijden.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Vanaf de accommodatie ben je met 20 minuten in Hargen, waar je het gehele jaar rijden mooie buitenritten kan maken. Je rijdt daar kilometers door de Schoorlse duinen. Het strand ligt op 12 km afstand, 1,5 uur te paard of 15 minuutjes met de trailer.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide, overnachting in stal, weidegang mogelijk, er wordt gevoerd, er wordt uitgemest, hooi, paddock aanwezig, vlas, kuil/voordroog, overnachting in paddock

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, lunch mogelijk, lunchpakket mogelijk, geschikt voor trektocht, ontbijt mogelijk

Soort accommodatie

(sta)caravan, B&B, pipowagen

Extra faciliteiten paardensport

begeleiding op buitenritten, paard huren

Reviews

Richard Ober

7 januari 2024

Fijne en rustige B&B dicht bij het strand. Midden in de weilanden. Diervriendelijke locatie met heel gastvrije eigenaren. Goe… Lees meer

Jouw beoordeling

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten