Erve Meenderinkboer

Vanaf € 40
Zonneweg 1, 7475 AA Markelo
Camping Appartement Kamer zonder ontbijt Groepsaccommodatie
 • Omschrijving

  Erve Meenderinkboer ligt op een heerlijke plek aan de voet van de Markelose Berg en is een fijne uitvalsbasis voor mooie buitenritten door het Twentse landschap. Deze accommodatie is een echt hippisch vakantiecentrum waar goed gezorgd wordt voor mens en dier. Hier wil men iedereen, van jong tot oud, laten genieten, zowel met paardrijden als met de verzorging van de inwendige mens.

  Je kan hier kamperen, overnachten in één van de 2- of meerpersoonskamers met D/WC, maar er zijn ook vakantiewoningen en vakantie-appartementen te huur. Voor je paard of pony is er een fijne frisse stal met stro of houtvezel en er is ook mogelijkheid om eens even lekker buiten te staan.

  Wil je er met een groep vrienden of stalgenoten komen, ook dat kan. In overleg is er veel mogelijk, overigens ook voor niet-ruiters.

  Lees Meer
 • Verblijf

  Camper & recreatieplaatsen:

  De plekken zijn voorzien van openbare verlichting, een aansluiting op het lichtnet. Op ongeveer 200 meter lopen bevinden zich de douches en toiletten.

  Vakantiewoningen:

  De stenen vakantiewoningen liggen op een droomlocatie. In een oase van rust, aan de voet van de heuvel. Toch is het dorp letterlijk een steenworp verwijderd. Je boodschappen kan je dus in principe gewoon te voet doen. Bij je bungalow bevindt zich een ruime parkeerplaats voor je auto. Onder het afdak aan de zijkant is plek voor uw fiets, motor of andere zaken die onder dak moeten staan. Aan de voorzijde een afdak waar je zelf lekker onder kunt zitten.

  2- of meerpersoonskamers:

  De kamers hebben een TV en een eigen douche en wc.

  Lees Meer
 • Omgeving

  Markelo is een toeristisch dorp, maar niet in extremen. Heuvelachtig landschap met bossen, afgewisseld met gele akkers en groene weiden. Uitgestrekte heidegebieden die de afwisseling helemaal compleet maken. Bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers die te voet, per fiets, met de auto, per kano of op de rug van een paard de omgeving willen verkennen. Ook liggen er in de nabije omgeving een zwembad, midgetgolfbanen, golfbanen, kanosteigers. Er zijn in het op ongeveer 150 meter gelegen dorp meerdere restaurants en cafe’s met gezellige terrasjes. Een pizzeria, chinees en snackbars ontbreken ook niet in het dorp.

  Lees Meer
 • Stalling

  Een fijne frisse stal met stro of houtvezel. Een kluisje voor het opbergen van je spulletjes. Je paard of pony heeft ook de mogelijkheden om eens even lekker buiten te staan.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Direct vanaf de accommodatie aansluiting op het routenetwerk van Twente.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in stal, er wordt gevoerd, basisbrok, er wordt uitgemest, stro, wasplaats, hooi, paddock aanwezig, zadelkamer/-kast, sportbrok

Extra faciliteiten paardensport

geschikt voor menners, buitenrijbaan, binnenrijbaan

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, lunchpakket mogelijk, avondeten mogelijk

Soort accommodatie

camping, kamer zonder ontbijt, appartement, groepsaccommodatie

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten