Camping en Stal Hofstede Molenzicht ligt in Zeeland, vlakbij het dorpscentrum van  Vrouwenpolder en maar 1,5 km van het Noordzee strand en Veerse Meer. Tijdens het kampeerseizoen kan je je tent of caravan opzetten op één van de 60 prachtige ruime kampeerplaatsen, maar je kan het hele jaar door ook terecht in één van de 5 luxe vakantiewoningen.

Neem je paard of pony mee op vakantie om samen heerlijk over het strand rijden. Vanaf de stal ben je rijdend al binnen 20 minuten op het strand. De accommodatie ligt aan het Ruiterroutenetwerk Walcheren waardoor je prachtige buitenritten kan maken over het strand en door het duingebied De Mantelinge.

5 vakantiewoningen:

De vakantiewoningen worden het hele jaar door verhuurd. Er zijn de volgende soorten vakantiehuizen beschikbaar: Luxe 2 (max. 2 personen, 1 slaapkamer, 1 badkamer), Luxe 5 (max. 5 personen, 2 slaapkamers, 2 badkamers) en Comfort 5 (max. 5 personen, 2 slaapkamers, 1 badkamer).

De woningen zijn modern ingericht met gratis wifi. Parkeerplaatsen bevinden zich direct bij de woning. Ook zijn in de woningen honden toegestaan. De woningen liggen direct bij de stallen.

Huisdieren zijn toegestaan in de woningen tegen betaling. Honden moeten wel op het terrein aangelijnd zijn.

Camping:

De camping is geopend van 1 april tot en met 31 oktober. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra (16 Ampère), kabel en rioolafvoer en zijn omgeven door groen. Er is keuze voor een rustig gelegen kampeerplaats of een plaats rond de speeltuin. Rondom de camping is een appelboomgaard waar naar gerust hart appels geplukt mogen worden. Ook zijn er diverse dieren zoals geitjes, kippen, konijnen, poezen, honden en paarden aanwezig.

De omgeving:

De historische steden Middelburg, Veere, Zierikzee en Domburg liggen binnen handbereik. Ook zijn er vele fietsroutes op Walcheren en met de vele kleine landweggetjes en dorpjes, is het prachtig om de omgeving met de fiets te verkennen.

Tip: op Walcheren zijn er wekelijks - en in het hoogseizoen dagelijks - diverse markten.

Stalling:

Er zijn in totaal 20 stallen (3m x 3m), waarvan 14 binnenstallen en 6 buitenstallen. Als bodembedekking heb je de keuze uit stro of houtvezel. Ook zijn er weiden en paddocks met goede afrastering ter beschikking. De paarden die 24/7 op stal/paddock staan, worden 3x daags ruwvoer gevoerd. Als ze overdag op de wei en 's avonds op stal staan, dan krijgen ze om 22.00 uur nog 1x ruwvoer. De paarden kunnen ook 24/7 op de wei staan.

Als krachtvoer is er basisbrok en muesli, maar de meeste gasten brengen hun eigen krachtvoer mee. In overleg kunnen de paarden buiten gezet worden en/of binnen gehaald worden.

Mocht je een dag niet op het strand willen rijden, kan je je paard trainen in de buitenbak (20m x 40m).

Ruiter-/menroutes:

De stal ligt direct aan ruiterroutenetwerk van Walcheren en ongeveer 1,5 km van het strand. Het is prachtig rijden over het strand (zonder golfbrekers/paalhoofden) en door de duinen.

Camping Hofstede Molenzicht

Adres:Lepelstraat 2, 4354 KK Vrouwenpolder
Telefoon:0118 - 591 248
Mobiel:-
Website:http://www.campinghofstedemolenzicht.nl
E-mail:info@campinghofstedemolenzicht.nl
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, overnachting in weide, paddock aanwezig, weidegang mogelijk, basisbrok, hooi, kuil, er wordt gevoerd, stro, houtmot, er wordt uitgemest, wasplaats, zadelkamer
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, buitenbak
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie huisdieren welkom, wifi, rookvrij, mindervaliden
Soort accommodatie camping, vakantiehuis

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Camping Hofstede Molenzicht

  • Type: Accommodatie
  • Type: Camping, Vakantiehuis,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €16,50

Adres: Lepelstraat 2, 4354 KK Vrouwenpolder

Beschikbare opties:

Tags: hofstede molenzicht, strand, 4354