De Eendracht

Op aanvraag
Rijkebuurtweg 8, 4354 SE Vrouwenpolder
Camping Vakantiehuis
 • Omschrijving

  De Eendracht ligt bij de Zeeuwse plaats Vrouwenpolder. De kern van het landgoed is de stalling en verzorging van paarden. Met zijn faciliteiten is het een unieke plek om paardensport met recreatie te combineren. Je kan hier kamperen op de auto-vrije natuurcamping of luxueus overnachten in 1 van de 4 bosvilla's, die van alle gemakken zijn voorzien.

  Voor je paard of pony is er stalling of een privéwei beschikbaar en kan je gebruikmaken van alle faciliteiten waaronder een binnenbak met Agterberg bodem en 2 buitenbakken. Het strand van Vrouwenpolder, het Veerse Meer en het Veerse Bos liggen op een steenworp afstand.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  De manege ligt midden in het ruiterroutenetwerk Walcheren. De route is bewegwijzerd en waar paden elkaar raken, zijn zogenaamde knooppunten. Je kunt zo je eigen route uitstippelen. In het strandseizoen moet je er rekening mee houden dat je overdag niet met je paard of pony het strand op mag.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide, overnachting in stal, weidegang mogelijk, er wordt gevoerd, basisbrok, er wordt uitgemest, stro, wasplaats, hooi, paddock aanwezig, vlas, zadelkamer/-kast

Extra faciliteiten paardensport

geschikt voor menners, buitenrijbaan, binnenrijbaan

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi

Soort accommodatie

camping, vakantiehuis

Reviews

Ann

17 juni 2024

Huisje is mooie architectuur met heel veel lichtinval. Wordt wel snel warm bij zonneschijn, geen airconditioning aanwezig. De… Lees meer

Jouw beoordeling

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten