• De Eendracht

De Eendracht ligt bij de Zeeuwse plaats Vrouwenpolder. De kern van het landgoed is de stalling en verzorging van paarden. Met zijn faciliteiten is het een unieke plek om paardensport met recreatie te combineren. Je kan hier kamperen op de auto-vrije natuurcamping of luxueus overnachten in 1 van de 4 bosvilla's, die van alle gemakken zijn voorzien.

Voor je paard of pony is er stalling of een privé-wei beschikbaar en kan je gebruikmaken van alle faciliteiten waaronder een binnenbak met Agterberg bodem en 2 buitenbakken. Het strand van Vrouwenpolder, het Veerse Meer en het Veerse Bos liggen op een steenworp afstand.

Ruiter-/menroutes:

De manege ligt middenin het ruiterroutenetwerk Walcheren. De route is bewegwijzerd en waar paden elkaar raken, zijn zogenaamde knooppunten. Je kunt zo je eigen route uitstippelen. In het strandseizoen moet je er rekening mee houden dat je overdag niet met je paard of pony het strand op mag.

Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in weide, overnachting in stal, er wordt uitgemest, weidegang mogelijk, paddock aanwezig, zadelkamer, stro, wasplaats, vlas, hooi, basisbrok, er wordt gevoerd
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, buitenbak, binnenbak
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie wifi
Soort accommodatie camping, vakantiehuis

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

De Eendracht

  • Type: Accommodatie
  • Type: Camping, Vakantiehuis,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf € op aanvraag

Adres: Rijkebuurtweg 8, 4354 SE Vrouwenpolder

Beschikbare opties:

Tags: de eendracht, strand, 4354