Over Paard & Bed

Zorgeloos op vakantie met je paard

Bij Paard & Bed vind je de leukste accommodaties voor jou en je paard in Nederland, België en grensstreek Duitsland. We hebben een selectie gemaakt van hotels, bed-and-breakfasts, vakantiehuisjes, chalets, appartementen, stacaravans, trekkershutten, (mini)campings en zelfs een pipo-wagen of een tipi waar je heerlijk kunt overnachten én waar ook je paard goed en veilig de nacht door kan brengen.

Hoe werkt de site?

Omdat iedere ruiter en menner en ieder paard of pony anders is, bestaat er niet één ideale locatie. Wat we wel allemaal delen is dat we het beste willen voor onze paarden. Op PaardenBed.nl vind je informatie over de accommodatie en de faciliteiten voor de paarden.

  • zoeken per regio; hoe ver wil je rijden met de trailer? Kies een regio uit het menu die past bij je wens
  • uitgebreid zoeken: Hier kan je selecteren op Soort accommodatie, Extra faciliteiten met betrekking tot stalling, Mogelijkheden enz.
  • wat vinden anderen? lees hoe andere bezoekers het hebben ervaren. Ben je bij een accommodatie geweest? Vergeet dan zeker niet je eigen review te schrijven. Zo helpen we elkaar een bewuste keuze te maken.

Geen duur online boekingssysteem

Je kunt bij Paard en Bed niet online reserveren en betaalt aan ons dus ook geen reserveringskosten. Je kan zelf contact op nemen met de accommodatie van je keuze.

Let op!

We krijgen de meeste informatie van de accommodatie-eigenaren. We doen ons best om de informatie te checken, maar we kunnen geen garanties geven. Soms klopt de informatie niet meer. Controleer daarom, voordat je boekt, altijd de informatie bij de eigenaar van de accommodatie. Paard en Bed is niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve informatie.

Prijzen zijn een indicatie van de prijs per persoon per nacht, gebaseerd op een weekend met z'n tweeën. Lees meer over prijzen op Paard & Bed.

Zie je informatie die niet klopt, dan willen we dat natuurlijk wel heel graag weten. We passen het graag aan. Ben jij er als bezoeker zelf geweest; schrijf dan een recensie zodat meer mensen kunnen leren van jouw ervaringen.

Accommodatie aanmelden

Ben je eigenaar van een accommodatie? Op onze pagina voor accommodatie eigenaren vind je informatie over aanmelden, wijzigingen doorgeven enz.